Zakelijke en creatieve shoot: Hoe dan?

Zakelijke en creatieve shoot

Een zakelijke en creatieve shoot was de opdracht. De foto’s moeten gebruikt worden in de website van het bedrijf  van opdrachtgever Vivianne van Laar, Contstabor. Voor de shoot hebben we gekozen voor 3 verschillende locaties. De skyline van rotterdam, Rotterdam centrum en een leegstaande fabriekshal. Op die 3 lokatie zijn de foto’s gemaakt. “Fotograaf van dienst” was Reidunn. Voor de fotografie in Rotterdam was 1 dag uitgetrokken, en een halve dag voor de fotografie in de fabriekshal.

Zakelijke en creatieve shoot.

Om een dergelijke shoot te plannen en uit te voeren is jouw eerste stap; bedenken wat je zou willen. Hoe wil je in beeld? Kom overleggen bij ons aan de studio-tafel. Of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Zakelijke en creatieve shoot Fotografie-Gerhard-Witteveen-Constabor-4 Fotografie-Gerhard-Witteveen-Constabor-3 Fotografie-Gerhard-Witteveen-Constabor-2 Fotografie-Gerhard-Witteveen-Constabor Fotografie-Gerhard-Witteveen-Constabor-4 Fotografie-Gerhard-Witteveen-Constabor-3 Fotografie-Gerhard-Witteveen-Constabor-2Leave a comment