360˚ productspins helpen jouw online verkoop


 

Online verkoop vraagt een andere benadering dan in een stenen winkel. Waar je klant in een stenen winkel het product kan beetpakken, bekijken, beoordelen, omdraaien, ruiken, en voelen; Online is het anders.

360˚ productspins zijn een perfecte mogelijkheid om je product online te laten opvallen.

Online kan je klant een foto bekijken, soms 2 of 3, en de beschrijving lezen. Dan houdt het wel zo’n beetje op… Je klant kan nog niet echt een band opbouwen met het artikel. Het blijft afstandelijk. Zelfs bij goede kwaliteit foto’s. En ook dat is lang niet altijd het geval.

Liefdeloze productopnamen in een hoekje van het magazijn gemaakt met een standaard lichtsetje op een wit achtergrondje zijn soms de standaard bij webshops. Het kan ook anders.


Natuurlijk kan Fotografie Gerhard Witteveen productopnamen maken op de traditionele manier. Mensen verwerken afbeeldingen veel sneller dan tekst. Daarom moeten de beelden die je toont kloppen!

Mensen verwerken afbeeldingen veel sneller dan tekst

De afbeeldingen die je gebruikt moeten spot-on zijn. Het product verkopen. De koper verleiden. 360˚ productspins doen dat! Er zijn veel voorbeelden van succesvolle toepassing. Bedrijven die hun conversie met meer dan 25% zien stijgen nadat ze 360˚ productspins toepassen. Of het voor jouw toepassing werkt? Vast wel! Of het gebruikt kan worden in jouw site? Vast wel! Of je je verkoop kunt vergroten? Vast wel! Kom praten, dat gaan we kijken of we jouw product kunnen laten opvallen. voor een prima prijs ook! Want wij maken de productspins met een deels geautomatiseerd systeem. Dat betekend voor jou dat 360˚ productspins een kosteneffectieve oplossing zijn. Want naast de productspin krijg je meteen 36 perfect uitgelichte productopnamen vanuit 36 verschillende hoeken. 360˚ productspins kunnen je product laten opvallen! In al je media. Als het nodig is bewijzen we het met “een test-rondje van de zaak”.

360˚ productspins helpen jouw online verkoop
360 ˚ productspins voor de Sparta PickUp