Videografie Gerhard Witteveen, Videograaf Apeldoorn


Videostudio fotograaf Apeldoorn | Videografie Gerhard Witteveen in Apeldoorn verrast verwende ogen. Met verrassende beelden. Stilstaand én bewegend.

VIDEOGRAFIE GERHARD WITTEVEEN

In 1996 is Gerhard gestart met zijn bedrijf. Na een flink aantal jaren in diverse fotostudio’s te hebben rondgezworven was het tijd om z’n eigen bedrijf te starten. Doel? Mooie beelden maken, en met leuke mensen samenwerken.  Op de allereerste dag na de start  fotografeerde Gerhard voor een uitgeverij. Voor diezelfde uitgeverij werkt Fotogw nog steeds! Dat vinden we het mooiste compliment. Ook videoproducties horen bij het werk van fotogw. En zelfs 360˚ productspins, specifiek voor webtoepassingen. Heel veel specialiteiten in één bedrijf. De studio van Fotogw is ongeveer 150 m2. Er is een compleet ingerichte studiokeuken bestemd voor culinaire fotografie (en goede lunches…) er is een kleed- en makeup ruimte, een douche en bergruimte voor stylingmateriaal en apparatuur. Er kan gemakkelijk op eigen terrein geparkeerd worden. Lekker compleet dus! En hadden we onze fijne cappucino, espresso en goede thee al genoemd?

Videoprojecten

Voor verschillende zakelijke opdrachtgevers hebben we professionele videoprojecten gemaakt. Mooie projecten waar we als videograaf onze ‘ziel en zaligheid’ in konden leggen. Kijk maar eens op de pagina met videoprojecten. Professioneel werk. Projecten die online gedeeld worden door onze klanten. Of op evenementen getoond worden. Of als cursusmateriaal gebruikt worden. Maar ook persoonlijke videoprojecten voor een model, een interview met een architect.

Videografie Gerhard Witteveen, Videograaf Apeldoorn, Videostudio Apeldoorn

videografie Apeldoorn | videograaf Gerhard Witteveen