Fotostudio in Apeldoorn


Fotostudio in Apeldoorn

De fotostudio in Apeldoorn van fotografie Gerhard Witteveen is ongeveer 150 m2. De rondwand (limbo) is 11 meter breed.
De fotostudio is bereikbaar voor grotere objecten (tot auto’s toe) via een roldeur. De studio is gelegen in een rustige Apeldoornse woonwijk. De studio is ruim voorzien van licht. Top Broncolor en flitslicht en continulicht voor bewegend beeld. Middenformaat topcameras: Fujifilm GFX 50s en Fujifilm X-pro2 met beide een goede collectie originele kwaliteitsobjectieven. Er in de studio ook een aantal extra mogelijkheden. Er is een supercompleet ingerichte studiokeuken bestemd voor culinaire fotografie en goede lunches… En er is een kleed- en makeup ruimte, een douche en bergruimte voor stylingmateriaal en apparatuur. En een complete 360˚ productspin set. Wat dát nou weer is? Kijk hier maar even!

Fotostudio in Apeldoorn | De mogelijkheden

Er is op de eerste verdieping een kantoor- en beelbewerkingsruimte ingericht. Met goede beeldschermen om er voor te zorgen dat de de kleuren kloppen dus ook de nabewerking op hoog niveau gebeuren. Ook praktisch: er kan gemakkelijk op eigen terrein geparkeerd worden. De studioruimte is voorzien van een grote roldeur, zodat ook grotere objecten naar binnen kunnen. Denk aan meubels, fietsen, heftrucks en dergelijke. En in de zomer lunchen veel klanten met plezier aan de tuintafel. Voor de online-marketeer is er ook veel interessants. bijvoorbeeld door een flinke opslagruimte. Daardoor kunnen er veel producten tegelijk worden afgeleverd. Of een barcodescanner, waardoor er makkelijk een EAN-code aan de foto kan worden toegevoegd. Allemaal lekker compleet dus! En hadden we onze fijne koffie en espresso en goede thee al genoemd?

De rondwand

Hij kwam al even ter sprake: De rondwand of limbo. Dat is een eigenlijk een vloer die naadloos overloopt in de wand. Daardoor krijg je een vloeiende overgang te zien. Ook bij spiegelende objecten is dat een groot voordeel. De rondwand is standaard wit geschilderd. Voor speciale projecten kan deze ook in elke andere kleur geschilderd worden. De rondwand in onze studio is zo’n 10 meter breed.

De keuken

In de studio bevindt zich ook de studiokeuken. Voor culinaire fotografie kan hier door één van onze foodstylisten (of jouw eigen chef of foodstylist natuurlijk) gewerkt worden. Compleet uitgerust voor hoogwaardige foodfotografie. De bereidingen voor een flink aantal kookboeken is in dit keukentje bereid.

Verhuur fotostudio

We verhuren de studio ook. Voor foto- en filmprojecten. Niet altijd natuurlijk, want wij werken er zelf ook graag;-) Neem voor de mogelijkheden contact op. Dat kan via dit info-formulier. Maar lees eerst even deze pagina.

De bereikbaarheid

De studio is prima bereikbaar, want Apeldoorn is centraal gelegen in Nederland, aan de snelwegen A1 en A50. De studio is te vinden in Apeldoorn noord-west, in de buurt van paleis Het Loo. Het adres is:

Koning Lodewijklaan 40-B 
7314 GG Apeldoorn

 

De rondwand of limbo in de studio van Fotografie Gerhard Witteveen
De studiovloer van onze fotostudio.
Fotostudio Fotografie Gerhard Witteveen - studio zithoek en keuken
De fotostudio in Apeldoorn met de studiokeuken.
Fotografie Gerhard Witteveen - De studiokeuken
Keuken voor culinaire fotografie in onze studio in Apeldoorn.

 

studio Fotografie Gerhard Witteveen - De douche
Doucheruimte van Fotografie Gerhard Witteveen in Apeldoorn.

 

 

fotostudio Apeldoorn | Fotografie Gerhard Witteveen