Apeldoorn kleurt roze!


16040-Merida-GiroTouringcar-2498-2
Apeldoorn kleurt roze – Zelfs Omnisport – de startlocatie van de Giro d’ Italia;-)

Apeldoorn kleurt roze. Steeds meer roze.

In de aanloop naar de start van de Giro d’ Italia zie je op steeds meer plaatsen ik Apeldoorn een roze gloed ontstaan. De roze kleur van de winnaarstrui van de ronde van Italie.

Apeldoorn kleurt roze! | Merida bus

Merida Bikes benelux heeft zelfs een roze bus laten maken. Helemaal in stijl heeft Fotografie Gerhard Witteveen die bus gefotografeerd voor het Omnisport centrum. En die hebben we voor de gelegenheid ook maar even aangepast! De bus wordt straks gebruikt om sponsors en genodigden te vervoeren tijdens de Giro. Maar de bus is ook te huur voor evenementen of bedrijfsuitjes, al dan niet in het kader van de Giro.

Apeldoorn kleurt roze! | Gemeente Apeldoorn

Voor de gemeente Apeldoorn heeft Fotografie Gerhard Witteveen ook al het een en ander gefotografeerd in het kader van de Giro d’ Italia. Bijvoorbeeld een expositie van wedstrijdshirts in het stadhuis. Hiervan is een 360 graden foto gemaakt. En we hebben gefotografeerd voor banners die aan het stadhuis komen te hangen. Mocht er iemand nog iets te fotograferen hebben… Dat kan natuurlijk! Vraag anders eens een offerte aan voor het idee waar je mee rond loopt! We hebben de camera “op scherp” staan!