Coronahulp voor educatie


Coronahulp voor educatie

Coronahulp voor educatie. Dat is nodig nu. Wij stellen onze studio in #Apeldoorn kosteloos beschikbaar om educatie door te laten gaan. Ken jij iemand die graag zijn/haar lessen zou willen livestreamen? Of een video wil opnemen? Stuur dan even een mail naar gerhard@fotogw.nl of juul@juulfotografie.nl en wij gaan je helpen! 

Gezien de Coronamaatregelen van het kabinet komt een deel van Nederland stil te liggen. Zo ook het onderwijs, en dat brengt nogal wat te weeg. Daarom denken wij graag met jullie mee. Wij stellen onze fotostudio in Apeldoorn beschikbaar voor het opnemen van video’s en livestreams van lessen of hoorcolleges. We helpen jullie met het maken en streamen ervan, zonder daarvoor onze uren te factureren.

Er zitten honderdduizenden leerlingen thuis. Dat vinden ze waarschijnlijk één of twee dagen leuk, maar dan zal toch de leergierigheid toeslaan. Mochten wij daar een nuttige bijdrage aan kunnen doen dan lijkt ons dat mooi om te doen!

Dus, ben jij bijvoorbeeld, docent, hoogleraar, meester of juf, wij willen jullie graag helpen. Laat even weten wat we voor jullie kunnen doen.

Wat kunnen wij doen? Wij kunnen video’s maken die je kunt delen met je leerlingen. Maar we kunnen ook video’s streamen, of zelfs livestreams maken. Niet alleen voor educatieve doeleinden natuurlijk. Ook voor het bedrijfsleven. Maar dan moeten we natuurlijk wel een rekening sturen. Maar die is bescheiden hoor! Wij zijn niet van de hele grote camera’s en budgetten! We proberen de aanwezige apparatuur en kennis ‘smart’ in te zetten voor betaalbare, efficiënte producties. De clip hieronder is bijvoorbeeld in minder dan een halve dag geproduceerd. Van idee tot “live” in minder dan 1 dag. Dat kan gewoon!

Heb jij een ander beroep waarbij een livestream of video een goede overbrugging is in deze tijd? Neem vooral contact op voor de mogelijkheden.

#Coronahulp #studioapeldoorn #Video #livestream #hulp #Onderwijs #college #Delenislief #leren #Apeldoorn #Docenten #lesprogamma #thuisstudie #quarantaine #online #Quarantaineleren

http://juulfotografie.nl

http://fotogw.nl

Coronahulp voor educatie | Fotografie Gerhard Witteveen | fotograaf Apeldoorn | Fotostudio Apeldoorn