Coverfoto Eigen! Apeldoorn


 

 

Voor de nieuwste editie van Eigen! maakten we één van de vier verschillende coverfoto’s. Met in deze 31e editie een primeur; een culinaire rubriek. “Koken met…” heet het item. Deze keer stonden Dave en Jeroen van Traiteur Delicat in de keuken van Christa’s Kitchen & Orchard. Een top-voorgerecht met ondermeer Coquilles, kreeft, zeekraal, lamsoor en daarover een heerlijke kreeftenbisque. Het hele recept staat vanzelfsprekend te lezen in Eigen! Apeldoorn, zodat je straks in de kerstperiode iedereen kunt verrassen met een gastronomisch top-voorgerecht

Eigen! Apeldoorn komt deze maand weer uit. In een nieuw jasje, dat wel! En op een wat kleiner formaat. Uitgever Peter Eemsing heeft samen met vormgever Marjolein Bootsma de vormgeving goed onder de loep genomen. Zoals gezegd een nieuw formaat, maar ook geheel nieuwe lettertypes (van Nederlandse ontwerpers!) en nieuwe rubrieken. Een van die rubrieken is zoals genoemd  “Koken met…” waarvan één van de foto’s hier onder te zien is! Binnenkort verkrijgbaar, en online te lezen.

Fotografie Gerhard Witteveen fotografeerde ook voor deze uitgave weer een aantal artikelen. Zorg dat je deze uitgave niet mist!

Uitgever Peter Eemsing gaf via de Facebookpagina van Eigen! Apeldoorn meer informatie;

“Het begint weer te bruisen in Apeldoorn. Wanneer komt de nieuwe eigen#31uit?Welke cover ga je gebruiken? Kan ik nog abonneren? Kan ik nog een advertentie plaatsen? Kan je nog een stukje meenemen?Ik ben blij dat eigen! leeft in Apeldoorn, al 10 jaar lang!
Helaas duurt het dit keer wat langer dan ik zou willen, want een nieuw concept, restylen met de primeur dat alle gebruikte lettertype’s door Nederlanders ontwerpers zijn gemaakt, een eigen! Apeldoorn  abonnementen systeem opzetten duurt deze eerste nieuwe uitgave ook langer dan ik zou willen, maar gelukkig het word er alleen mooier en beter van. Ons team is keihard aan het werk om een geweldige nieuwe eigen! te maken.
Voor iedereen, lezers, geïnteresseerden, adverteerders, abonnees, hierbij alle tarieven, verschijningsdata, formaten tot 2020!.”

http://www.eigenapeldoorn.nl/adverteren-in-eigen-apeldoorn/

Eigen! Apeldoorn foto: Fotografie Gerhard Witteveen
Cover Eigen! Apeldoorn nummer 31