Hoe groot is de studio?


Hoe groot is de studio?

Hoe groot is de studio?

De studio van Fotografie Gerhard Witteveen in Apeldoorn is ongeveer 200 m2 groot. Maar belangrijker dan dat; Wat kan er allemaal?

 

De ligging 

De studio bevindt zich aan de Koning Lodewijklaan in Apeldoorn. Een fraaie laan, met een brede groenstrook in het midden. Daar lag vroeger een spoorlijn, de “Koningslijn”. Aangelegd door Koning Willem de 3e. De studio is op een klein bedrijventerrein met 3 bedrijfshallen. Parkeerplaatsen direct voor de deur.

De mogelijkheden 

De studio is zo’n 200 m2 groot. De studio is voorzien van een rondwand, een horizonloze achtergrond van zo’n 11 meter breed. Voldoende licht om grote én kleine objecten uit te lichten. De apparatuurset is zeer compleet, en geschikt voor veel verschillende onderwerpen. Zowel voor stilstaand als voor bewegend beeld. Verder is er een kleed- en visagieruimte, een doucheruimte en een compleet ingerichte keuken voor culinaire fotografie. En een goede digitale infrastructuur om beelden te bewerken, vrijstaand te maken, of snel online te kunnen leveren.

Soorten fotografie 

Productfotografie, culinaire fotografie, packshots, redactionele fotografie, zakelijke portretten, modefotografie, 360°productspins, 360°panoramafotografie… En natuurlijk nog veel meer. Fotografie Gerhard Witteveen fotografeert in veel disciplines. Maar wel altijd Business-to-Business. En dat al jarenlang!

Kijk hier maar eens rond in de studio

Hoe groot is de studio? De studio van Fotografie Gerhard Witteveen
De studiovloer van onze fotostudio