Packshots voor Royal Talens


Packshots voor Royal Talens

Packshots voor Royal TalensPackshots voor Royal Talens: Voor Royal Talens fotograferen we al een flink aantal jaren. Royal Talens is een echt Apeldoorns bedrijf, opgericht in 1899. Sinds 1949 mag het de titel “Koninklijk” voeren. Kortom, een bedrijf waar Apeldoorn trots op mag zijn.

Wij fotograferen veel van de producten die Royal Talens produceert. Kleurrijke producten die vanzelfsprekend helder en kleurrijk moet worden weergegeven. Waar voor sommige toepassingen een klein flitssetje in een hoekje van het magazijn zal voldoen kiest Talens voor optimale, kleurrijke beelden die breed inzetbaar zijn. De foto’s van de producten worden gebruikt op de omverpakking van de sets, in de catalogus en op de website. Het beeld moet passen bij de kwaliteit van de producten.

Royal Talens heeft een groot assortiment kunstschildersverven en-materialen. De verven zijn in diverse kwaliteiten verkrijgbaar. Rembrandt voor de kunstenaar die topmateriaal wil, in de grootste collectie kleuren. De collectie Van Gogh verven zijn producten op topniveau, maar in wat minder kleuren, en iets minder dure pigmentstoffen. Relatief nieuw is de Cobra verf. Een olieverf op waterbasis in kunstenaarskwaliteit. En dan is er de collectie Amsterdam-verven. Bekijk de site van Royal Talens maar eens!

De Cobra-verven moesten gefotografeerd worden omdat de verpakking aangepast werd. deze foto’s komen op de setverpakking en in de diverse brochures en productoverzichten. We hebben in overleg gekozen voor een witte achtergrond van Acryl-plaat. De Acrylplaat geeft een prachtige reflectie van de tubes aan de onderkant van het beeld. De rest van de foto is volledig wit.

Packshots voor Royal Talens – Hoe doen we dat?

De “familiefoto” met de vernis en mediums er op ie ook bedoeld om de inhoud van de set te tonen. Ook hier weer een fris beeld, waarin de kwaliteit van het product vanzelfsprekend aanwezig is. Mooie glimlijntjes accentueren dat. Dát is waar wij de uitdaging in zoeken. We laten het product zie op z’n allermooist. Daarvoor moet er ook het allermooiste licht gebruikt worden. In de fotogw-studio hebben we alle tools om dat allermooiste licht te kunnen maken. Broncolor flitsapparatuur, met een heel groot assortiment “lightshapers”, lichtvormers, zoals softboxen, reflectoren, grids en filters. En natuurlijk ondergronden en achtergronden. En we weten ook hoe dat allemaal toe te passen gelukkig;-)

 

 Packshots voor Royal Talens Groepsfoto Cobra