Architectuurfotografie woonhuis

Richerd Pul is een Apeldoornse architect die inmiddels een flink aantal fraaie bouwprojecten op zijn naam heeft staan. Fotografie Gerhard Witteveen is partner voor de architectuurfotografie woonhuis. Richerd heeft projecten in diverse sectoren; Nieuwbouw, renovatie en herbestemming, musea, bedrijfspanden en kerken zijn er in zijn portfolio te vinden. Maar natuurlijk ook een woonhuis. En die zie je hier!

Richerd heeft een een woning aan de Vinkenlaan in Apeldoorn ontworpen, en die bouw is inmiddels gerealiseerd. En dat moet je als architect dan ook aan je (toekomstige) opdrachtgevers kunnen laten zien. Het moet vanzelfsprekend op je website te vinden zijn, en in je portfolio zitten.
Daarvoor heeft Richerd Fotografie Gerhard Witteveen aan het werk gezet. Al in februari was de opdracht verstrekt voor de architectuurfotografie, maar wij hebben de opdracht ‘geparkeerd’ totdat de bomen weer in het blad zouden komen. Toen was het alleen nog een kwestie van het juiste weer afwachten, en het juiste tijdstip kiezen. Voor deze woning moet het géén strakblauwe lucht zijn, maar waren er wat wolken nodig. sowieso omdat wolken het beeld wat vriendelijker maken, maar vooral ook omdat de voorgevel van de woning op het noorden gericht is, en je wilt dan geen erg donkere schaduwkant hebben natuurlijk!

Om de strakke lijnen van de woning ook heel strak te houden hebben we voor de fotografie gebruik gemaakt van de Cambo Actus technische camera, voorzien van een Cambo Actar 24 mm objectief gekoppeld aan de Fujifilm GFX 50s camera. Daarmee zijn de strakke lijnen strak vereeuwigd! De foto’s zijn natuurlijk bewerkt en in diverse resoluties afgeleverd. Dat is een service die bij Fotografie Gerhard Witteveen standaard is; er worden van elke foto meerdere bestanden afgeleverd. Dus dat betekent dat Richerd de juiste foto voor drukwerk of website direct beschikbaar heeft, en geen bestanden hoeft om te zetten of aan te passen.

Ook architectuurfotografie woonhuis of ander gebouw in de planning? Vraag eens een offerte aan bij Fotografie Gerhard Witteveen. Klik hier, en vul het onlineformulier in, en de offerte komt er aan!Architectuurfotografie | Fotografie Gerhard Witteveen | Fotogw.nl