Sneeuw! Nú foto’s laten maken!


Het ziet er naar uit dat er een wit laagje gaat vallen in loop van de week. Dan meteen foto’s laten maken van je bedrijfspand, je stad, je restaurant, je medewerkers, of je bedrijfsactiviteit in een witte wereld. Fotografie Gerhard Witteveen heeft fotografen klaarstaan om voor jouw organisatie aan de slag te gaan! Vul meteen het offerteformulier in, na akkoord plannen we de fotografie in. Natuurlijk na overleg vooraf!

Sneeuw! Nú foto’s laten maken | Voor wie?

Social media en communicatie vraagt soms om beelden met een winterse sfeer. Misschien wil je die foto’s pas volgend jaar gebruiken, maar ja, dan moet je ze wel hebben. Nu is er een goede kans dat we je beeldbank kunnen vullen met winterse sfeerbeelden.Sneeuw foto's Fotografie Gerhard Witteveen Natuurlijk kan dat overdag. Maar misschien wil je wel avondopnamen hebben van bijvoorbeeld je restaurant. Zodat je straks in december je kerstmenu makkelijker onder de maandag van je klanten kunt krijgen. Of ben je verzekeraar? Dan wil je misschien verkeerssituaties in de sneeuw gefotografeerd hebben. Gemeente Apeldoorn? Je stad in de sneeuw, sneeuwploegen op de weg, openbaar vervoer in de winter, schaatsen op het kanaal? Nou ja, je hebt vast zelf nu wel ideeën hierover.

Sneeuw! Nú foto’s laten maken | De actuele situatie checken

De actuele situatie moet natuurlijk wel in de gaten gehouden worden. Actuele weergegevens specifiek voor de Veluwe zijn te vinden op de site van weerstation WeeropdeVeluwe. Maar natuurlijk ook de website van Weerplaza of het KNMI zijn goede informatiebronnen. Zelfs de voorpagina van de fotogw-site heeft actuele weerinfo! Vanzelfsprekend moeten we altijd rekening houden met de veiligheid. Dus de omstandigheden kunnen ons verhinderen om de foto’s te komen maken. Dus de afspraken zijn altijd “ijs en weder dienende” Maar we houden je natuurlijk op de hoogte. Voordat we komen fotograferen bellen we je als je dat wilt. Om alles even goed af te stemmen!

sneeuw weeropdeveluwe foto's fotografie Gerhard Witteveen
Meetpunt Weerstation “WeeropdeVeluwe”