Teamshoot en portretshoot CLI


Voor Conference line international hebben we recent een portret- en teamshoot gedaan met het team van CLI. De website, én de foto’s van het team hadden een update nodig. De website was al een paar jaartjes oud, en ook het team was wat veranderd. De bedoeling was om een shoot te gaan doen met het hele team op een rauwe, industrieel aandoende locatie. En de foto’s moesten natuurlijk in de omgeving van de nieuwe site passen.

Conference Line International is een bedrijf dat bedrijven ondersteunt bij het vinden van vergaderlocaties, conferentiecentra en hotelovernachtingen. Voor internationale opdrachtgevers is het soms niet eenvoudig om zelf goede locaties te vinden, én om ook nog overnachtingen en bijvoorbeeld vervoer van- en naar de vergaderlocatie te regelen. CLI neemt die zorgen uit handen. En ze doen dat zelfs kosteloos. Ook voor opdrachtgevers van ‘dichtbij’.

Voor deze shoot is een locatie gezocht in Apeldoorn, de thuisbasis van CLI. En de keuze viel op de voormalige Zwitsal-fabriek. De locatie waar de bekende babyproducten gemaakt werden is nu ‘bewoond’ door verschillende bedrijven en organisaties, een bierbrouwerij, een acteursschool en onder meer een stadsstrand met bijbehorende horecavoorziening. Maar enkele ruimten zijn nog in min-of-meer originele staat. In één van die hallen zijn we aan het werk gegaan. Als eerste met de teamfoto. Gewoon een ontspannen teamfoto. Iedereen mocht zichzelf zijn;-)
Teamshoot Conference line international

Na de teamshoot was het tijd voor de portretshoot met de individuele team members. Hiervoor zijn we in dezelfde ruimte aan het werk gegaan. Duidelijk meer close natuurlijk, en met een mooie onscherpte in de achtergrond.

Portretten, gecombineerd met teamshoot Conference Line International

De beeldbewerking van de teamshoot was bepalend voor het inpassen in de site. Al met al een leuke shoot met het CLI-topteam.

Voor jouw team ook zo’n shoot plannen? Of eerst een offerte aanvragen? Vul dit formuliertje even in!  En mocht je dat willen combineren met een vergadering, meeting of conferentie, dan klik je natuurlijk op de link van Conference Line International!