Virtual Tour Royal Talens Experience center


Royal Talens Experience Center Virtual Tour | Fotografie Gerhard Witteveen

Royal Talens heeft in Apeldoorn een experience center. Kijk er maar eens rond! Royal Talens Experience Center Virtual Tour door Fotografie Gerhard Witteveen

Deze Virtual Tour is samengesteld uit een serie van een 7-tal 360° foto’s die we hebben gemaakt met de Ricoh Theta S. Een camera die op een snelle en eenvoudige manier 360° beelden kan vastleggen. Een snelle en efficiënte manier van werken. Er kan alleen niet gewerkt worden met flitslicht, en er kan niet erg sterk ingezoomd worden. Mocht dat wel nodig zijn kiezen we voor een traditionele panoramafoto, met de Fuji X-pro2 voorzien van een fisheye lens.
De hier gemaakte 7 individuele beelden zijn aan elkaar gekoppeld, en daardoor kun je van de ene naar de andere ruimte gaan. En er is gekozen om als de gebruiker zelf geen beweging maakt, de foto automatisch te roteren. Ook is een keuzebalk beschikbaar om meteen naar een andere ruimte te gaan. Het aantal te koppelen panorama’s is vrijwel onbeperkt uit te breiden. Maar pas op dat de gebruiker niet verdwaalt in jouw 360° “doolhof”. Je kunt volledig rond. Ook volledig boven en onder. Een dergelijke virtual tour is voordelig te produceren. Vraag gewoon een offerte aan via het formulier.

Royal Talens Experience center Virtual Tour | Fotografie Gerhard Witteveen