Culinaire fotografie | Dat is jammie!
Culinaire fotografie, Jammie! Dit voorjaar fotografeerde Gerhard voor een heel lekker boek. Een boek over het zelf maken van jam, gelei en confituur. Van vruchten, zeker! Maar ook met tuinkruiden De Titel: Jam, gelei, confituur. Geschreven door Jeanine Bruinooge. Schrijver met een passie voor lekker eten: kijk maar op haar blog datisjammie.nl Het boek verschijnt begin juni.
Culinaire fotografie | Geslaagde jamboekfotoshoot
De auteur van het boek heeft naast geweldige recepten voor jam, confiture en heeft Jeanine op haar blog ook een recept voor een geslaagde jamboekshoot geschreven. Lees leuke haar blogpost zeker even! En als je toch bezig bent met lezen, geniet dan ook even van deDan weet je meteen hoe je zo’n geslaagde shoot goed, vlot en dus betaalbaar kunt plannen. Voor culinaire fotografie en andere projecten kun je natuurlijk een offerte aanvragen! Of kom eerst eens om de tafel zitten in de studio. Dan kunnen we over lekker eten en mooie plaatjes “bomen”.
Culinaire fotografie | Over het boek
- Nederlandstalig
- 128 pagina’s
- 9789462501652
- juni 2017
Samenvatting
Het boek bevat 40 recepten – zowel klassiekers als ‘net even anders’ – ingedeeld op seizoen en naar fruit- of groentesoort. Alle recepten zijn vegetarisch en veelal veganistisch. Geniet van 128 pagina’s vol informatie en aantrekkelijke foto’s die je zullen inspireren om zelf aan de slag te gaan.