Corporate brochure Tauw


Voor Tauw, een Europees Advies- en ingenieursbureau hebben we dit voorjaar de fotografie voor de corporate brochure  Tauw kunnen doen. Het bedrijf, met de hoofdvestiging in Deventer is werkzaam aan een duurzame leefomgeving. Waterbeheer en milieu zijn enkele van de pijlers waar het bedrijf op rust. Tauw is in 1928 opgericht als “het Technische Adviesbureau van de Unie van Waterschapsbonden”. Daarmee is meteen de naam Tauw uitgelegd!

Corporate brochure Tauw

Het concept en de uitvoering zijn gemaakt door het Apeldoornse bureau Emotion. Het concept van de corporate brochure Tauw bestond uit een aantal onderdelen; Een aantal projecten waaraan gewerkt is door Tauw werd in de spotlights gezet. Verder is een deel van de brochure het jaarverslag over 2013.

Corporate brochure Tauw - Cover
Corporate brochure van Tauw – Cover

En dan worden er een aantal medewerkers van Tauw uitgelicht. Mensen met hart voor hun vak, en het bedrijf. Het concept en de uitvoering van de brochure is gemaakt door het Apeldoornse bureau Emotion. En die uitvoering is prachtig! Een cover met daarin (of eigenlijk daaruit) gestanst de tekst “Sustainable solutions for a better environment”

De mensen van Fotografie Gerhard Witteveen zijn naar veel projecten in heel Nederland, en daar buiten geweest om projecten te fotograferen. En een reeks portretten van Tauw-medewerkers zijn ook gemaakt. Gerhard heeft een avond rondgedwaald in de Rotterdamse haven, en schreef daar eerder een projectpagina over. Dat was maar één van de leuke projecten die hij gefotografeerd heeft. Reidunn heeft onder meer door de uiterwaarden langs de IJssel gelopen om daar de werkzaamheden te fotograferen. Bij alle projecten ontmoetten we mensen die het Tauw-DNA bezitten. En dat wilden laten weten. Mensen die trots zijn op de resultaten. We hebben een aantal pagina’s hieronder staan, on een indruk te geven van dit geweldige project!

Als je de brochure wilt bekijken; dat kan door hier de downloadlink te klikken.Download Corporate brochure Tauw.