Culinaire fotografie | Dat is jammie!


Culinaire fotografie, Jammie! Dit voorjaar fotografeerde Gerhard voor een heel lekker boek. Een boek over het zelf maken van jam, gelei en confituur. Van vruchten, zeker! Maar ook met tuinkruiden De Titel: Jam, gelei, confituur. Geschreven door Jeanine Bruinooge. Schrijver met een passie voor lekker eten: kijk maar op haar blog datisjammie.nl Het boek verschijnt begin juni.Culinaire fotografie' jammie! Jam, gelei en confituur | Fotografie Gerhard Witteveen

Culinaire fotografie | Geslaagde jamboekfotoshoot

De auteur van het boek heeft naast geweldige recepten voor jam, confiture en heeft Jeanine op haar blog ook een recept voor een geslaagde jamboekshoot geschreven. Lees leuke haar blogpost zeker even! En als je toch bezig bent met lezen, geniet dan ook even van deDan weet je meteen hoe je zo’n geslaagde shoot goed, vlot en dus betaalbaar kunt plannen. Voor culinaire fotografie en andere projecten kun je natuurlijk een offerte aanvragen! Of kom eerst eens om de tafel zitten in de studio. Dan kunnen we over lekker eten en mooie plaatjes “bomen”.

 

Culinaire fotografie | Over het boek

De Titel: Jam, gelei, confituur
Auteur: Janine Bruinooge
Uitgever: Forte Culinair
  • Nederlandstalig
  • 128 pagina’s
  • 9789462501652
  • juni 2017

Samenvatting

Het hele jaar door genieten van je fruitoogst? Dat kan! In Jam, gelei en confituur laat Janine Bruinooge zien hoe je makkelijk zelf jam, compote, chutney, gelei en siroop maakt. Met fruit- en groentesoorten die op dat moment het lekkerst zijn en die je overal kunt krijgen. Of dat nou vers geoogste rabarber is of een handvol aardbeien van de volle grond: van alle seizoensgroente en -fruit kun je in je eigen keuken eenvoudig de heerlijkste conserven maken.
Het boek bevat 40 recepten – zowel klassiekers als ‘net even anders’ – ingedeeld op seizoen en naar fruit- of groentesoort. Alle recepten zijn vegetarisch en veelal veganistisch. Geniet van 128 pagina’s vol informatie en aantrekkelijke foto’s die je zullen inspireren om zelf aan de slag te gaan.Fotografie Gerhard Witteveen