Packshots volgens spec sheet


Krachtige kleurenpalets - Packshots volgens spec sheet

Packshots. Onmisbaar voor iedereen die producten online verkoopt of laat zien aan klanten. Maar dan wel Packshots volgens spec sheet!

Je online-aanwezigheid valt of staat met een strakke presentatie van je producten. ‘The product’ moet toch echt ’the hero’ zijn. Je wilt dat mensen doorklikken. Je wilt conversie. Product bekijken, en dan doorklikken. Doorklikken op de ‘meer info’ knop of op de ‘In de winkelwagen’ knop. Ongeacht het soort product kun je als opdrachtgever fors besparen op productfotografie door een spec sheet te maken voor je packshots En wij helpen je daarbij!

Packshots maak je om geld te verdienen!

In gedachten horen we de reactie al… “Eh… Jullie willen toch ook gewoon geld verdienen?”
En, eerlijk is eerlijk, we doen dit niet voor de hobby. Dit doen we professioneel. Dat betekent dat we voordat er productfoto’s gemaakt worden goed gecommuniceerd gaat worden. Met de marketeers, met de webdesigner, met de IT afdeling soms. Het doel? Exact boven water krijgen waarom er foto’s moeten komen, welke technische eisen er aan gesteld worden, welke informatie er moet worden toegevoegd in de Metadata, vierkant, liggend of staand formaat. Witruimte rondom? Een schaduw? Kunnen we  de EAN-code scannen en als bestandsnaam gebruiken?

Hoe ga je geld verdienen met packshots?

Nu horen we jullie bijna denken… “Eh, wanneer gaan wij nou besparen?”
Nou, bijvoorbeeld op het moment dat jullie de foto’s uploaden naar de site, en je geen melding krijgt dat de foto’s te klein of te groot zijn. En je dus niet alle foto’s hoeft aan te passen. En bijvoorbeeld omdat je er op tijd achter kwam dat de foto’s vierkant moeten zijn omdat de site de foto’s anders ‘oprekt’, en je prachtige producen er niét meer uitzien, en dat je klanten dat ook vinden. Omdat je foto’s door de EAN-code ook in je assortimentslijst van je sales-software geplaatst kan worden. bijvoorbeeld omdat je je productfoto’s niet eens meer zelf hoeft te uploaden, maar dat door ons laat doen. En, als allerbelangrijkste omdat je klanten nét even langer kijken naar een professioneel gemaakte productfoto dan naar een …eh… minder professionele variant 😉Packshots volgens spec sheet | Fotografie Gerhard Witteveen

Wat staat er in zo’n spec sheet?

Sommigen zullen nu denken… “Eh… Als jullie dat allemaal doen zijn, dan jullie vast duur?”
Volgens ons niet. Eigenlijk weten we dat zeker! Want die duidelijkheid die een goed spec sheet voor jullie geeft is tegelijk ook duidelijkheid voor ons. In een spec sheet staan ondermeer de volgende punten beschreven:

  • Bestandstype en bestandsformaat
  • Grootte in pixels, lengte-breedteverhouding
  • Kleurprofiel instellingen
  • Artikelcodering of bestandsnaam
  • EAN-code?
  • Vrijstaand op op witte ondergrond?
  • Product voorzien van een schaduwtje?
  • Afleveren of uploaden naar bestemming?

Waarom zo’n spec sheet bij packshots?

Door een goed spec sheet kunnen we een goede planning maken. Daardoor is het mogelijk om effectief en snel fotograferen. De focus houden op heel goede productfotografie, en de nabewerking zoveel mogelijk automatisch uitvoeren. Een specsheet geeft rust. En daardoor kunnen jullie (en wij) blijven focussen op ons doel!

Om dat doel te bereiken klik je op de onderstaande ‘Meer info’ knop.

Meer info over packshots volgens spec sheet

Of je klikt direct op de ‘Offerte aanvragen’ knop.

Meteen een offerte aanvragen

Packshots volgens specsheet | Fotografie Gerhard Witteveen | fotograaf Apeldoorn | Fotostudio Apeldoorn