Packshots volgens spec sheet


Krachtige kleurenpalets - Packshots volgens spec sheetPackshots. Onmisbaar voor iedereen die producten online verkoopt of laat zien aan klanten. Maar dan wel Packshots volgens spec sheet! Je online-aanwezigheid valt of staat met een strakke presentatie van je producten. ‘The product’ moet toch echt ‘the hero’ zijn. Je wilt dat mensen doorklikken. Je wilt conversie. Product bekijken, en dan doorklikken. Doorklikken op de ‘meer info’ knop of op de ‘In de winkelwagen’ knop. Ongeacht het soort product kun je als opdrachtgever fors besparen op productfotografie. En wij helpen je daarbij!

We horen in gedachten de reactie al… “Eh… Jullie willen toch ook gewoon geld verdienen?”
En, eerlijk is eerlijk, we doen dit niet voor de hobby. We doen dit professioneel. Dat betekent dat we voordat er productfoto’s gemaakt worden goed gecommuniceerd gaat worden. Met de marketeers, met de webdesigner, met de IT afdeling soms. Het doel? Exact boven water krijgen waarom er foto’s moeten komen, welke technische eisen er aan gesteld worden, welke informatie er moet worden toegevoegd in de Metadata, vierkant, liggend of staand formaat. Witruimte rondom? Een schaduw? Kunnen we  de EAN-code scannen en als bestandsnaam gebruiken?

We horen jullie bijna denken… “Eh, wanneer gaan wij nou besparen?”
Nou, bijvoorbeeld op het moment dat jullie de foto’s uploaden naar de site, en je geen melding krijgt dat de foto’s te klein of te groot zijn. En je dus niet alle foto’s hoeft aan te passen. En bijvoorbeeld omdat je er op tijd achter kwam dat de foto’s vierkant moeten zijn omdat de site de foto’s anders ‘oprekt’, en je prachtige producen er niét meer uitzien, en dat je klanten dat ook vinden. En omdat je foto’s door de EAN-code ook in je assortimentslijst van je sales-software geplaatst kan worden. En omdat je je productfoto’s niet eens meer zelf hoeft te uploaden, maar dat door ons laat doen. En, als allerbelangrijkste omdat je klanten nét even langer kijken naar een professioneel gemaakte productfoto dan naar een …eh… minder professionele variant 😉Packshots volgens spec sheet | Fotografie Gerhard Witteveen

Sommigen zullen nu denken… “Eh… Als jullie dat allemaal doen zijn, dan jullie vast duur?”
Wij denken van niet. Eigenlijk weten we dat zeker! Want die duidelijkheid die een goed spec sheet voor jullie geeft is tegelijk ook duidelijkheid voor ons. Door een goed spec sheet kunnen we een goede planning maken. Wij kunnen daardoor effectief en snel fotograferen. Wij kunnen de focus houden op heel goede productfotografie, en de nabewerking zoveel mogelijk automatisch uitvoeren. Een specsheet geeft rust. En daardoor kunnen jullie (en wij) blijven focussen op ons doel!

Om dat doel te bereiken klik je op de onderstaande ‘Meer info’ knop.

Meer info over packshots volgens spec sheet

Of je klikt direct op de ‘Offerte aanvragen’ knop.

Meteen een offerte aanvragen

Packshots volgens specsheet | Fotografie Gerhard Witteveen | fotograaf Apeldoorn | Fotostudio Apeldoorn