Krachtige kleurenpalets

Krachtige kleurenpalets met Ecoline inkt. Royal Talens heeft al tientallen jaren Ecoline in het assortiment. Waarschijnlijk kent bijna iedere Nederlander deze inkt nog wel van school. Nu is er toch zeker wat nieuw te melden over deze inkten. Ze zitten in een pen! De Ecolinepen. En Talens zou Talens niet zijn als die Ecolinepennen in interessante kleursets worden aangeboden. Fotografie Gerhard Witteveen fotografeerde de sets op een kunstwerkje gemaakt met die producten. Simpele productfoto’s die perfect tonen wat er zoal kan met zo’n setje. Verrassend en toch niet erg complex om te maken.

Beeldinhoud | Krachtige kleurenpalets

De foto’s zijn gemaakt met de socials in gedachten.  Op facebook, instagram en andere socials zijn eenvoudige afbeeldingen nodig die in één oogopslag het product laten zien, én wat er mee kan. Hoe complexer de foto’s zijn, hoe minder effectief.

Met beelden die snel door de kijker te “lezen” zijn hou je ze geïnteresseerd.

Dat laten deze foto’s prima zien! Frisse, heldere communicatie waarbij de kijker meteen zin krijgt iets moois met het product te gaan maken!

Uitvoering | Social media safe

De uitvoering van de foto’s is ook zeer geschikt voor de onlinetoepassing. Je kunt op de socials niet zo maar elke foto-afmeting gebruiken. Te klein is niet goed, te groot niet en als je de verkeerde lengte-breedteverhouding kiest kun je vervelend uitgekaderde foto’s terug zien.

Vierkante foto’s doen het in verreweg de meeste gevallen goed.

Google maar eens op “social media photo size cheat sheet”. Dan vind je snel hoe groot je foto’s idealiter zijn op de socials. Maar je mag ons ook vragen. Dan kunnen wij je ook adviseren.Een reactie plaatsen