Portretshoot zakelijk en creatief


Portretshoot zakelijk en creatief: Dat was de uitdaging.

Vivianne van Laar is een vastgoed professional. Voor haar bedrijf Constabor laat ze een nieuwe website bouwen door Oirik uit Apeldoorn. Het plan was een WordPress-site waarop beeldvullende foto’s moeten komen. Erik Nieuwenhuis van Oirik adviseerde haar voor de fotografie eens met Fotografie Gerhard Witteveen te gaan praten.  Voor de site moest een portretshoot gemaakt worden die Vivianne laten zien als “Frontvrouw” van Constabor. Jong, fris en creatief. Maar toch ook zakelijk. Passend bij Vivianne als vastgoed-creatief!

Portretshoot zakelijk en creatief

In een gesprek aan de studiotafel met de Fotogw-ers leek dit een project geknipt voor Reidunn. Voordat er gefotografeerd kon worden moest er eerst het een en ander voorbereid worden. De pre-productie was vlot afgerond. Er werd gekozen voor een leegstaande fabriek als locatie, en verder foto’s buiten, in Rotterdam, vanwege het ruime, stedelijke karakter. Vivianne heeft zelf voor de kledingstyling gezorgd. Ook niet onbelangrijk natuurlijk!

Portretshoot zakelijk en creatief: Beeldbewerking

Na de fotografie zijn de foto’s door de fotogw-ers bewerkt. In de post-productie is er gekozen voor een duidelijke visuele signatuur, die sterk en tegelijk fris is. De beelden worden erdoor aan elkaar gelinkt. Die herkenbaarheid is natuurlijk onmisbaar op de website die nu in ontwikkeling is. Dat gaat vast lukken. De eerste foto’s die Vivianne op Facebook plaatste, leverden héél veel goede, enthousiaste reacties op. We Like!

Portretshoot zakelijk en creatief
Foto’s van Vivianne op de fabriekslocatie.

 

tags: Portretshoot zakelijk en creatief